ZorgPortaal.nl

Wekelijks stelt aabcartoons een cartoon beschikbaar, afgestemd op een recent nieuwbericht. Hieronder treft u de meest recente cartoon.

 

LUMC gaat ziekenhuisartsen opleidenBestel het boek         Over Fred Boer Bekijk het nieuwsbericht         Reageer op deze cartoon Verstuur deze cartoon als e-card         Toon meer cartoons Deel deze cartoon via sociale media         Uw eigen cartoon?

Bezoek ook de website van aabcartoons.

Meer cartoons ...

Hieronder treft u eerder geplaatste cartoons van aabcartoons van de afgelopen 12 maanden. Bekijk de diashow of navigeer met de pijltjes. Klik op een cartoon om deze te bekijken.Terugfredboer

Over Fred Boer (aabcartoons) ...


"Puntig, actueel en bijzonder geestig zijn de cartoons van Fred. Met zijn gevoel voor humor en zijn scherp waarnemingsvermogen houdt hij de zorg vaak een 'lach'spiegel voor. Hij heeft aan een half woord genoeg om een schitterend plaatje te maken bij een voordracht of artikel. De wekelijkse cartoons op www.zorgportaal.nl blijven grappig en verbazingwekkend lang actueel!"


Terug
 

Plaats uw reactie ...

Hieronder bent u in de gelegenheid om uw reactie te plaatsen. Als u niet bent ingelogd dan is er een extra handeling nodig.

U ontvangt na het plaatsen van uw reactie een e-mail die u moet bevestigen. Hierna is uw reactie pas zichtbaar. De opgegeven naam is zichtbaar voor bezoekers. Uw e-mail adres is niet zichtbaar voor bezoekers en is uitsluitend voor eenmalig gebruik. 

Terug

 


 

Cartoons voor eigen of publiek gebruik ...

ZorgPortaal.nl heeft alleen het recht van publicatie. Het gebruik van cartoons van aabcartoons binnen andere websites, drukwerk, etc. is alleen toegestaan met uitdrukkelijke toestemming van aabcartoons. Tegen een bescheiden vergoeding maakt aabcartoons graag een cartoon, afgestemd op uw wensen!. Neem voor meer informatie contact op met info@aabcartoons.nl of raadpleeg de website van aabcartoons.

Terug

 


 

Deel of like deze cartoon ...