ZorgPortaal.nl

Het ZorgPortaal.nl netwerk geeft adverteerders een groot aantal mogelijkheden om producten en diensten onder de aandacht te brengen van onze bezoekers en hierbij het eigen merk te versterken.

Content integratie
Uniek binnen ZorgPortaal.nl zijn de vergaande mogelijkheden voor content integratie. Met een abonnement, een vaste koppeling of via losse inkoop plaatst u zelf vacatures, persberichten, congressen, opleidingen, etc. Tijdens het aanbieden kiest u de gewenste doelgroepen en het bezoekers profiel.  Het aanbieden van enkele items is vaak gratis. Per optie hebben wij de mogelijkheden en eventuele kosten beschreven.

Thema’s
De thema’s vallen onder content integratie. Gezien hun bijzondere mogelijkheden een optie om extra te vermelden. Met een thema is het mogelijk om meerdere webpagina’s in te vullen,  eventueel te voorzien van een eigen template en menu. Thema’s zijn uitermate geschikt om meer achtergrond informatie te plaatsen. Lees meer over thema’s

Spotlights
Per aangeboden item is het mogelijk om deze nog EXTRA  onder de aandacht te plaatsen via de zo genoemde spotlights.  Dit zijn opvallende advertenties die roteren door prominente posities, automatisch opgemaakt, vaak met uw logo. Via het beheer heeft u toegang tot de statistieken van uw spotlights. Lees meer over de mogelijkheden en kosten van spotlights

Grafische advertenties
Op dit moment ondersteunen wij alleen het 336 x 280 formaat. Deze worden aangeboden op basis van het aantal maal dat uw advertentie is afgebeeld (CPM) of op basis van een vaste periode.

Advertorials  e-mail nieuwsbrief
De e-mail nieuwsbrief van het Zorgportaal.nl bestaat uit verschillende versies. Hieronder een versie voor organisaties en een versie voor bezoekers. De versie voor organisaties komt eenmaal per week uit en richt zich primair op deelnemende organisaties. De versie voor geregistreerde bezoekers bestaat uit een dagelijkse en wekelijkse versie die geheel afgestemd kan worden op de voorkeuren van de individuele bezoeker (inhoud en volume).  Binnen de e-mail nieuwsbrieven zijn 3 posities voor een advertorial; boven, midden en onder. Een advertorial bestaat uit een kleine afbeelding, een  titel, een korte omschrijving en een link.

Maatwerk
Onder maatwerk verstaan wij alle advertentievormen die wij niet standaard aanbieden. Hierbij kunt u denken aan een kennistest, een game, etc. 

Meer informatie
Graag reageren wij persoonlijk op uw vragen m.b.t. het adverteren. Neem voor meer informatie contact op met een accountmanager.