ZorgPortaal.nl
Vorige pagina   Homepage    Info    Over ZorgPortaal   Vacatures voor vrijwilligers

Een team van vrijwilligers is dagelijks actief om het ZorgPortaal.nl netwerk te verbeteren en te voorzien van relevante informatie. Dankzij deze inzet blijft het ZorgPortaal.nl netwerk onafhankelijk en kan deze kostendekkend werken. 

Mogelijkheden / functies ...
Naast de redactionele taken zijn er verschillende aandachtsgebieden zoals marketing, support en vormgeving. Enkele taken zoals de coƶrdinatie, het technisch beheer en accountmanagement zijn uitbesteed aan gespecialiseerde professionals.

Het ZorgPortaal.nl heeft enorm veel mogelijkheden en wij zijn dan ook op zoek naar diverse competenties. Zo zijn er vrijwilligers die een eigen cartoon pagina beheren, artikelen voor ZorgKrant.nl realiseren, polls schrijven en/of fungeren als ambassadeur

Uw tijdsinvestering kan variƫren van enkele uren per maand tot een fulltime werkweek. Afhankelijk van jouw competenties en de gezamenlijke wensen zoeken wij graag naar een passende invulling.

Wat vragen wij?
Als belangrijkste voorwaarden stellen wij het naleven van afspraken en onze gedragscodes centraal. De belangrijkste afspraken worden omschreven binnen een samenwerkingsovereenkomst.  

Wat hebben wij te bieden?
Waar relevant bieden wij een plek om ervaring op te doen en uw CV te versterken. U ontvangt geen vergoeding, wel een compensatie voor gemaakte (reis)kosten en een jaarlijkse attentie.

Meer informatie ...
Neem voor meer informatie contact op met Kees Visser, beheerder ZorgPortaal.nl netwerk. 

green arrow Volgende pagina: Cartoons binnen Zorgportaal.nl